Мукачівський прикордонний загін отримав у подарунок 46-місний автобус

квітня 13 / 2024

Делегація з чеського краю Височина на чолі з головою благодійного фонду ViZa Зденеком Кадлецом відвідала Закарпаття. І вкотре – з гуманітарною місією.
🚌 Сьогодні на КПП «Тиса» благодійники в присутності голови Закарпатської обласної ради Сарай Романа, керуючої справами Мирослави Ливч, депутата Володимира Чубірко передали Мукачівському прикордонному загону 46-місний автобус чеського виробництва.
☝️ Цей комфортабельний транспортний засіб однозначно стане в нагоді прикордонникам. Адже на них покладені чималі завдання: як на Закарпатті - з охорони державного кордону, так і на сході нашої держави – в зоні бойових дій.
🇺🇦🤝🇨🇿 Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай відзначив важливість співпраці Закарпаття із краєм Височина, яка триває вже майже 17 років. «За цей час реалізовано понад 150 ініціатив на загальну суму в майже 150 мільйонів крон, - заявив Роман Сарай. - Вже цього року чехи передали кілька транспортних засобів, значну кількість медикаментів та одними з перших зголосилися допомогти нам у будівництві сучасного реабілітаційного центру для військових».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар