Днями відкриють рух пасажирською частиною пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке», що на українсько-словацькому кордоні

травня 30 / 2024
🇺🇦🇸🇰 Днями відкриють рух пасажирською частиною пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке», що на українсько-словацькому кордоні. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

💬
«У короткі строки тут встановили модульні будиночки для роботи митників та прикордонників, влаштували нове дорожнє покриття, нанесли розмітку, замінили освітлення та санвузли, а найважливіше – додали та розширили смуги для руху транспортних засобів», – зазначив Мирослав Білецький.

За його словами, це дозволить збільшити пропускну здатність пункту перетину до 1000 автомобілів за добу, що у нинішніх умовах є вкрай потрібним☝️🚘

✔️ Реконструкцію вдалося провести завдяки співпраці з іноземними партнерами в межах проєкту «Економічна підтримка України», який фінансує Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID).

💬 «Дякуємо партнерам за підтримку України, швидку реалізацію важливих для нашої країни проєктів», – прокоментував перший заступник голови Закарпатської ОВА.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар