До Ясінянської громади завітали представники Проєкту USAID “ГОВЕРЛА»

червня 19 / 2023
До Ясінянської громади завітали представники Проєкту USAID “ГОВЕРЛА»

У п’ятницю, 16 червня 2023 року з робочим візитом до Ясінянської територіальної громади, як однієї з партнерок завітали представники Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Участь в робочій зустрічі взяли керівник програм з розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Марат Кюрчевський, керівник Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Габріель Абрахам, заступниця директора Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Наталія Гнидюк та керівниця компонента розвитку місцевого самоврядування Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Галина Семенець, голова громади Андрій Делятинчук та працівники структурних підрозділів Ясінянської селищної ради.

Під час робочої зустрічі учасники заходу обговорили про ініціативи, які вже вдалось реалізувати та подальші напрямки співпраці та ініціативи, які можливі в рамках співпраці.

Працівники структурних підрозділів поділилися своїми напрацюваннями з питань просторового планування, стажування молоді у громаді, розвитку туризму, надання адміністративних послуг та презентували напрацювання проєкту у сфері безпеки та цивільного захисту населення.

Після цікавого та плідного спілкування партнери оглянули обладнання, яке було надано громаді для реагування на надзвичайні ситуації.

Ясінянська територіальна громада щиро вдячна представникам Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за робочий візит до громади, підтримку та допомогу, яку громада отримала в рамках співпраці!

Цей захід став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через HOVERLA / проєкт USAID в Україні.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар