Чеські канікули для закарпатських діточок

травня 30 / 2024
28 дітей сьогодні вирушили на відпочинок до Чехії. Їхні батьки загинули під час війни, захищаючи нашу Батьківщину у складі Збройних сил України. Двотижневий відпочинок "14 днів без війни" діткам організувала Закарпатська обласна рада спільно з гетьманом Кралово-Градецького краю Мартіном Червічеком у рамках щорічної співпраці між нашими краями.
⛹🏼👫 На закарпатських дітлахів чекає два тижні насиченої програми у дитячому санаторії Пец під Сніжкоу: екскурсії, відвідування розважальних центрів і парків, проведення різних ігор, ознайомлення із пам’ятними місцями регіону. Вихователі організують настільні та колективні ігри, влаштують різноманітні конкурси, популярні інсценізації казок та допомагатимуть облаштувати власні театральні сценки. З дітьми упродовж усього відпочинку також працюватимуть психологи.
💙💛 Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай поспілкувався із дітками, побажав щасливої дороги, гарного відпочинку, цікавих зустрічей та нових знайомств. Наголошувалося, що в організації відпочинку зусиль доклали: амбасадор Закарпаття Лариса Проданець, яка оплатила проїзд відпочивальникам та взяла на себе інші організаційні питання, а проживання, харчування та екскурсії – здійснено коштом дружнього чеського краю. За час війни такий літній відпочинок діткам організовується по два заїзди. Спікер обласної ради подякував Гетьману Мартіну Червічеку та усім причетним до організації оздоровлення закарпатських діточок.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар