В Ужгороді визначили «Учителя року - 2024»

травня 17 / 2024

В Ужгороді визначили «Учителя року - 2024»

🏆 «Учителем року -2024» серед учителів фізики став Михайло Гунько з Чернівецької області. Лауреатами конкурсу стали Віталій Стеценко з Київщини та Ярослав Федько (Дніпропетровська область). Нагороджували переможця та лауреатів конкурсу «Учитель року – 2024» заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук та заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

☝️ Загалом на базі Ужгородського наукового ліцею Закарпатської обласної ради за звання найкращого учителя фізики змагалися 12 фіналістів. Учасники конкурсу виконували фізичний експеримент та проводили уроки для ліцеїстів 9-10 класів. Конкурсна комісія оцінювала учасників за різними критеріями, зокрема, за ефективність викладання та інноваційність підходів до навчання.

🤝 Заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук подякував усім учасникам за участь у конкурсі. «Професія учителя – відповідальна, - відзначив Василь Дем’янчук. – А професія учителя фізики –ще й вкрай важлива в умовах військової агресії з боку росії. Адже наукові розробки – у тому числі й фізиків, допомагають нашим захисникам та захисницям боронити нині нашу державу, наближаючи перемогу. Дякую усім вам за те, що побували на Закарпатті, взявши участь у цьому престижному конкурсі. Головне – не перемога. А те, що ви змогли упродовж кількох днів поспілкуватися один із одним та обмінятися досвідом. А перемоги – як особисті, так і загальнодержавна – обов’язково прийдуть».

☝️ Довідково: Всеукраїнський конкурс «Учитель року» було започатковано майже тридцять років тому. Конкурс став платформою для спілкування і педагогічних ініціатив. Переможцям конкурсу присвоюється почесне звання «Заслужений вчитель України».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар