Ефективне функціонування аеропорту «Ужгород», впровадження системи електронного документообігу та раціональне управління майном області

березня 12 / 2024

Такі питання, зокрема, сьогодні розглядала комісія обласної ради з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій під головуванням Ярослава Шукаля.
💻Серед профільних питань – затвердження звіту про виконання фінансового плану КП «Закарпатський інформаційно-аналітичний центр» Закарпатської обласної ради за попередній період. Фахівці Центру зазначають: наразі закуплено ліцензії електронного документообігу 24 громадам краю та проводиться навчання і впровадження системи до кінця 2 кварталу поточного року. Крім того, налаштовано серверне обладнання для електронного документообігу та створено Комплексну систему захисту інформації (КСЗІ) для веб-порталу «Допомога Закарпаття» тощо.
✈️ Члени комісії спільно з фахівцями профільного департаменту ОВА детально обговорили заходи Програми ефективності функціонування ЗОКП «Міжнародний аеропорт Ужгород» на 2021-2024 рр. Зазначалося, що підприємство є дієздатним та надає послуги відповідно до вимог сьогодення. У рамках зазначеної програми та із залученням власних коштів, отриманих від господарської діяльності, здійснено капітальні ремонти будівель аеропорту, придбано основні засоби для роботи та запчастини до спецтехніки.
✍️Відтак депутати розглянули блок "майнових" питань, із яких інформував начальник КУ «Управління спільною власністю територіальних громад» обласної ради Антон Громовий. Серед погоджених - проєкти рішень щодо: надання згоди на списання транспортних засобів, які застаріли та не використовуються в окремих комунальних підприємствах облради; закріплення нерухомого майна на праві оперативного управління; тимчасові заходи з підтримки суб’єктів господарювання на території області в умовах дії правового режиму воєнного стану тощо.
✍️У роботі комісії взяли участь: керуюча справами обласної ради Мирослава Ливч, представники комісії: Єва Якушева, Іван Галамбіца, Володимир Суботовський, Андрій Андріїв, Йосип Фізеші.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар