Депутати пропонують затвердити Статут КП "Закарпатський інформаційно-аналітичний центр"

травня 29 / 2023
Депутати пропонують затвердити Статут КП "Закарпатський інформаційно-аналітичний центр"

Сьогодні, 29 травня, продовжили засідання профільні комісії облради, у рамках підготовки до 10-ї сесії облради, яке відбудеться 1 червня п.р.

Профільні питання розглянули члени постійної комісії обласної ради з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій, яку провів голова комісії Євген Плавайко. Члени комісії – Іван Галамбіца, Георгій Горват, Олексій Іванчо обговорили та підтримали проєкти рішення щодо затвердження фінансового плану Комунального підприємства «Закарпатський інформаційно-аналітичний центр» Закарпатської облради на 2023 рік, а також фінплан цього підприємтсва на 2024 рік. Крім того, схвалили проєкт рішення Про зменшення розміру статутного капіталу Комунального підприємства «Закарпатський інформаційно-аналітичний центр» Закарпатської обласної ради та затвердження Статуту Комунального підприємства «Закарпатський інформаційно-аналітичний центр» Закарпатської обласної ради у новій редакції».

Також обговорили пропозиції та проєкти рішення, які пропонуються на розгляд у сесійній залі та скерували окремі з них на засідання президії облради. Участь у засіданні взяли: голова облради Володимир Чубірко, перший заступник голови Андрій Шекета, перший заступник голови ЗОВА, депутат облради Мирослав Білецький.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар