Закарпатська поліція підписала меморандум з місцевими підприємцями про співпрацю у розшуку безвісти зниклих дітей

січня 24 / 2024

Закарпатська поліція підписала меморандум з місцевими підприємцями про співпрацю у розшуку безвісти зниклих дітей 🤝

Для удосконалення роботи за напрямком пошуку безвісти зниклих дітей, вчора, 23 січня, співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області провели зустріч з представниками підприємств краю та підписали меморандум про подальшу співпрацю.

У заході взяли участь заступник начальника ГУНП, полковник поліції Роман Ус, радник голови Закарпатської обласної ради Євген Молнар та керівники приватних охоронних фірм та місцевих служб таксі.

Сторони обговорили аспекти майбутньої взаємодії та узгодили алгоритми інформування громадян про випадки зникнення дітей та оптимізації механізму їх розшуку із залученням додаткових ресурсів.

💬«Коли до поліції надходять повідомлення про те, що зникла дитина, ми розуміємо, що кожна хвилина її перебування на вулицях без нагляду дорослих, несе загрозу життю та здоров’ю. Саме для цього зараз ми залучаємо до співпраці у пошуку діток компанії, які найбільше контактують із мешканцями краю. Адже інформуючи громадян таким способом, ймовірність швидше знайти дитину зростає в рази», — розповів заступник начальника закарпатської поліції Роман Ус.

Також на зустрічі радник голови Закарпатської обласної ради презентував спільно розроблену з ГУНП наліпку додатка “REUNITE", який створений для допомоги возз’єднання в Україні сімей та зниклих дітей.

ℹ️Довідково: Reunite Ukraine розроблено неприбутковою організацією, зареєстрованою в США, Find My Parent у партнерстві з Національною поліцією України, зокрема Управлінням ювенальної превенції.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар