Сьогодні в Ужгороді для дітей родин прикордонників, організували цікаві розваги та смачні частування

січня 12 / 2024



ПІДТРИМКА ТА РОЗРАДА ДЛЯ 👫 НАЙМЕНШИХ

Сьогодні в Ужгороді, за ініціативи Офісу Омбудсмана України, для дітей родин прикордонників, які віддали життя за Україну, зникли безвісти за особливих обставин або перебувають у полоні, організували цікаві розваги та смачні частування. Захід провели у приміщенні Академії культури і мистецтв Закарпатської обласної ради.

Студенти академії підготували для діток веселу 🎭 виставу за мотивами казки Івана Франка «Фарбований лис». Сучасна жартівлива інтерпретація відомого твору припала до душі як малечі, так і їх матусям. Творчий колектив вишу також виконав для присутніх різдвяні 🎶 колядки.

Веселі аніматори провели для дітей енергійну 👯‍♂️ руханку. По завершенні програми, кожен маленький гість отримав 🎁 подарунок та поласував 🍰🧁смаколиками «солодкого столу».

🤝Щиро дякуємо усім, хто долучився до створення справжнього свята для наших діточок: офісу Уповноваженого 🇺🇦 Верховної Ради України в Закарпатській області, творчому колективу Академії культури і мистецтв, а також особисто Андрію Крючкову і Наталі Шетелі. Сподіваємося на подальшу співпрацю та підтримку заради щасливого дитинства малечі наших Героїв.

❗️Пам’ятаємо та турбуємося про членів родини кожного прикордонника, який поліг у бою, зник безвісти або перебуває у полоні. Дякуємо вам за стійкість і мужність! Перемога за нами! 🇺🇦

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар