Ясінянська громада отримала новий шкільний автобус

листопада 03 / 2023

Від початку війни Ясінянська територіальна громада передала для потреб Збройних Сил України чотири шкільні автобуси, які щодня довозили учнів до закладів загальної середньої освіти громади. Тому, від початку навчального року постала проблема довезення школярів до закладів освіти.
Ясінянська селищна рада звернулася до Закарпатської обласної військової адміністрації з проханням щодо виділення транспортних засобів для закладів освіти нашої громади.
Сьогодні, Ясінянська територіальна громада отримала новий шкільний автобус, який Закарпатська обласна військова адміністрація придбала за кошти субвенції з державного бюджету на умовах співфінансування з місцевого бюджету територіальної громади.
Ясінянська територіальна громада щиро вдячна Закарпатській обласній військовій адміністрації, Закарпатській обласній раді, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної військової адміністрації за дієву співпрацю з громадами, яка надає можливість реалізувати ініціативи щодо вдосконалення надання освітніх послуг дітям нашої громади.
Разом працюємо для покращення освітнього процесу в громаді!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар