На Тячівщині Калинівський ліцей отримав новенький шкільний автобус

січня 16 / 2023

Сьогодні, 16 січня, в Ужгороді відбулася офіційна частина з вручення шкільних автобусів громадам Закарпаття, серед яких є й Дубівська ТГ. Тож ключі від новенького автобуса керівництво області передало селищному голові Денису Каганцю. На заході також були присутні начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Ярослав Івачевський та директор Калинівського ліцею Юрій Бойчук.

Транспорт придбано у межах державної програми «Шкільний автобус» за кошти державної субвенції і за співфінансування з місцевого бюджету для забезпечення регулярного безоплатного перевезення до місць навчання учнів та роботи педагогічних працівників, які проживають на відстані понад 2 кілометри від закладу .
Як повідомили у відділі освіти, сім'ї, молоді та спорту, на початку повномасштабного вторгнення Калинівський ліцей віддав свій шкільний автобус на потреби Збройних Сил України, тож майже рік заклад був без транспорта і не здійснював перевезення школярів. Зараз же довезення школярів до Калинівського ліцею буде відновлено завдяки тому, що селищній владі вдалося отримати такий потрібний для закладу автобус.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар