Голова Закарпатської ОВА відвідав одну з найбільших у Європі фабрик з виробництва спортивного спорядження — «Fischer»

жовтня 31 / 2023

Під час робочої поїздки на Мукачівщину разом із головою Уряду федеральної землі Бургенланд Гансом Петером Доскоцілом Landeshauptmann Doskozil відвідали одну з найбільших у Європі фабрик з виробництва спортивного спорядження — «Fischer».

Попри війну компанія продовжує динамічно розвиватися, сплачуючи податки й забезпечуючи понад 700 працівників роботою та гідною заробітною платою. Діяльність УАП ТОВ "Фішер-Мукачево" – це реальний приклад безпеки та ефективності іноземних інвестицій в Україну, про що наголосили під час зустрічі з австрійськими партнерами. Цей приклад серед інших у регіоні має бути основою для прийняття рішень закордонними інвесторами щодо початку своєї діяльності на Закарпатті.

Поспілкувалися з директором фабрики, топменеджером Андрієм Рябичем, який попри війну продовжує розвивати виробництво.

Під час зустрічі Ганс Петер Доскоціл запропонував налагодити співпрацю між «Фішер-Мукачево» та Бургенландом у межах контрактів на постачання дитячих лиж з відповідною символікою для спортивних шкіл федеральної землі. Зараз ця потреба становить близько 2,5 тисячі пар на рік.

Програма навчання дітей катанню на лижах є обов’язковою в Бургенланді, тож федеральна земля забезпечує їх лижами й іншим спортивним обладнанням за бюджетні кошти.

Тому зараз поклали початок важливої співпраці, яка може бути розширена в межах програм інших федеральних земель.

Щиро дякую директору «Фішер-Мукачево» Андрію Рябичу за зустріч та конструктивну взаємодію. Упевнений, що з таким підходом до співпраці ми досягнемо взаємного успіху, що сприятиме розвитку економічного клімату Закарпаття.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар