На Закарпатті функціонують найбільші у Європі фабрики з виробництва спортивного спорядження — «Fischer»

серпня 10 / 2022
Голова Закарпатської ОВА під час робочої поїздки на Мукачівщину разом із командою відвідали одну з найбільших у Європі фабрик з виробництва спортивного спорядження — «Fischer».

Випускають тут продукцію не тільки своєї марки, а й інших брендів. Левову частку гірських і бігових лиж, яка представлена на ринку під маркою «Fischer», виготовляють саме в Мукачеві.

🎿 Зараз підприємство виготовляє гірські й бігові лижі, лижоролери, бігові та гірськолижні черевики (включно з лінійкою моделей Vacuum-Fit з індивідуальним термоформуванням зовнішнього черевика), моделі лиж для фрірайду, дитячі лижі, черевики, чохли для лиж черевиків, шоломи.

🏒 🥅 Окреме місце в лінійці продукції посідають хокейні ключки Fischer Tisa. Майже 90% з них виробляють для національної хокейної ліги США «NHL», зокрема й індивідуальні замовлення для провідних команд та гравців ліги. Це тонкий процес, який включає до 100 параметрів.

🏎 Також компанія має контракти з Audi, Porsche, BMW на виготовлення та постачання карбонових елементів для автомобілів.

Хочу відзначити, що «Фішер-Мукачево» сьогодні платить одну з найбільших заробітних плат в області: від 19 до 29 тисяч гривень залежно від рівня фаховості. Також підприємство створило максимально комфортні та сучасні умови для працівників.

Поспілкувалися з директором фабрики Андрій Рябич, топменеджером, який попри важкі умови інвестиційного клімату продовжує розвивати виробництво.

☝🏻 В умовах сьогодення досвід керівників великих підприємств краю критично важливий з точки зору розвитку економіки. Тому ми закріплюємо зв’язки та акумулюємо досвід, щоб дати імпульс розвитку області за умов інтеграції релокованих компаній.

Закарпатська ОВА — надійний партнер для усіх підприємців та інвесторів регіону, зокрема і для «Фішер-Мукачево», тому наша співпраця буде лише посилюватися.




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар