На Закарпатті з робочим візитом перебуває делегація з австрійського Бургенланду

жовтня 31 / 2023

На Закарпатті з робочим візитом перебуває делегація з австрійського Бургенланду на чолі з головою Уряду федеральної землі Гансом Петером Доскоцілом Hans Peter Doskozil.
На порядку денному – обговорення поточних питань двосторонньої співпраці, огляд об’єкта реновації реабілітаційного центру для ветеранів в Ужгороді, передача транспорту для екстрених служб та візит на окремі підприємства краю.
Підтримка проєктів регіонального розвитку Закарпаття в умовах воєнного стану нашими міжнародними партнерами є критично необхідною. Зараз внутрішній ресурс потрібен на фронті, тож ми шукаємо підтримку за межами країни для позабюджетного фінансування важливих для регіону напрямків.
Надважливе питання – реабілітація й відновлення наших захисників на території Австрії. Ганс Петер Доскоціл разом з головами інших федеральних земель готові сформувати коаліцію на підтримку цієї ініціативи та винести на федеральний рівень питання участі в проєкті Обласного реабілітаційного центру «4.5.0. Recovery centre Transkarpatia».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар