Поліцейські Тячева провели урок безпеки та екскурсію відділом для учнів місцевих закладів освіти

жовтня 26 / 2023
Поліцейські Тячева провели урок безпеки та екскурсію відділом для учнів місцевих закладів освіти🚔

Співробітники ювенальної превенції спільно з інспекторами секторів реагування патрульної поліції запросили до Тячівського районного відділу поліції учнів Петрушівської гімназії та Тячівського ліцею імені Голоші. Для юних гостей правоохоронці підготували екскурсію, під час якої показали дітям як функціонує система «Custody Records» та розповіли про її переваги. Крім цього для школярів правоохоронці провели пізнавальний урок з профілактики травмуванню на дорогах.

Учням поліцейські нагадали, що світловий день стає дедалі коротшим, а отже всім учасникам дорожнього руху треба подбати про свою безпеку.

Крім основних правил пересування вулицями та проїзними частинами населених пунктів, поліцейські наголосили: відтепер особливу увагу слід приділити наявності флікерів на одязі.

У якості подарунків усім присутнім на зустрічі учням, поліцейські вручили світлоповертальні стрічки. Учні освітніх закладів у свою чергу пообіцяли поліцейським бути відповідальними учасниками дорожнього руху та дотримуватися усіх їх правил.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар