У Румунії проходить міжнародний форум «Відновлення України: Бухарест - 2023», у якому бере участь перший заступник голови Закарпатської ОВА

жовтня 20 / 2023
🇺🇦🇷🇴 Другий день поспіль у Румунії проходить міжнародний форум «Відновлення України: Бухарест - 2023», у якому бере участь перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький, представляючи наш регіон.

За його словами, цей захід є продовженням ініціативи Rebuilding Ukraine.ro як платформи для обговорення важливого питання – відбудови України після російської агресії.

👉 Дискусії першого дня здебільшого стосувалися тем геополітичного контексту, сьогодні ж ішлося про локальні проєкти в різних областях нашої держави, над якими вже працюють або мають намір реалізувати.

💬 «Мав честь представити європейській спільноті, партнерам, потенційним інвесторам проєкт реконструкції Обласного реабілітаційного центру в Ужгороді.

Нашу ідею аудиторія сприйняла дуже схвально. Переконаний, що зустрічі та перемовини, які провели у ці дні, принесуть результати і незабаром ми почуємо про ще одну країну, готову доєднатися до будівництва сучасного реабілітаційного центру у Закарпатській області», – прокоментував Мирослав Білецький.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар