Триває робота у профільних комісіях облради у рамках підготовки до сесії облради

вересня 26 / 2023

Під час засідання постійної комісії з питань адміністративно-територіального та земельного устрою, агропромислового комплексу та розвитку села, яку провів її голова Федір Шандор, обласні депутати вивчили проєкти рішень, які розглядатимуться на черговій сесії облради.
Насамперед погодили питання щодо звільнення Сергія Мільчевича з посади директора Комунальної установи «Центр підтримки та розвитку тваринництва» Закарпатської обласної ради за угодою сторін.
Також обласні депутати заслухали інформацію директора департаменту екології та природних ресурсів ЗОВА Юрія Шпонтака щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок окремих філій лісогосподарських підприємств. Детально вивчивши проєкти рішень члени комісії вирішили, що ці питання потребують довивчення фахівців у сфері ведення лісового господарства.
Відтак, вирішили зазначені проєкти рішення винести на обговорення президії обласної ради, де разом із лісівниками обговорити деталі згаданих документів.
Участь у роботі комісії узяли: виконуючий повноваження голови облради Василь Дем’янчук, Михайло Лаба, Олександр Антал, Іван Синетар.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар