Володимир Чубірко: УАРОР повинна зберегти представництво у Конгресі регіональних рад Європи

липня 31 / 2023
Володимир Чубірко: УАРОР повинна зберегти представництво у Конгресі регіональних рад Європи

Про це голова облради заявив у ході онлайн-консультації із представниками обласних рад, яку провела Українська асоціація районних та обласних рад. Участь у зібранні узяв перший заступник голови Закарпатської облради Андрій Шекета, модерував зустріч Голова Секретаріату Асоціації Юрій Андрійчук.
Про свої ініціативи щодо подальшої ефективної роботи Асоціації та план проведення з’їзду розповів Президент УАРОР Сергій Чернов.
У ході засідання обговорили організаційні питання щодо проведення З’їзду Асоціації. Було вирішено створити робочу групу, яка опрацює надані рекомендації й пропозиції, та разом із секретаріатом Асоціації визначить дедлайн і порядок денний чергового зібрання.
Серед іншого йшлося про співпрацю органів місцевого самоврядування в умовах повномасштабного вторгнення, представництво керівників рад у Конгресі місцевих регіональних рад Європи, роботу у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України тощо. Володимир Чубірко, звертаючись до присутніх, зауважив, що УАРОР повинна зберегти представництво у Конгресі регіональних рад Європи. Також наголосив, що сьогодні представники влади в Україні як ніколи повинні співпрацювати, бути однією командою разом із Президентом, активно напрацьовувати механізми та визначати спосіб щодо підтримки держави, військових, постраждалих українців та разом наближати Перемогу.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар