Керівником Координаційного центру УАРОР з питань територіальної оборони в Закарпатській області обрано Мирославу Ливч

лютого 24 / 2023
Керівником Координаційного центру УАРОР з питань територіальної оборони в Закарпатській області обрано Мирославу Ливч

Відповідне рішення 23 лютого підписав Президент Української асоціації районних та обласних рад Асоції Сергій Чернов.
«Зважаючи, що Закарпаття стало великим тиловим майданчиком, що надало прихисток переселенцям й виконує роль масштабного гуманітарного хабу, а Закарпатська обласна рада, представляючи інтереси жителів регіону, сприяє виконанню державницьких завдань у боротьбі з росією, з огляду на завдання Координаційного центру УАРОР з питань територіальної оборони та посилення його діяльності у Закарпатті, визначити представником Центру в Закарпатській області на громадських засадах Ливч Мирославу Михайлівну, керуючу справами Закарпатської обласної ради, депутатку Закарпатської обласної ради», — ідеться у рішенні.
Разом з тим, Сергій Чернов висловив щиру вдячність Мирославі Ливч за сприяння роботі Асоціації та наближенню нашої країни до ПЕРЕМОГИ.
У свою чергу, керуюча справами облради подякувала колегам за виявлену довіру й пообіцяла вчасно і якісно виконувати покладені на неї з боку Асоціації завдання.

"В УАРОР з перших днів повномасштабного вторгнення на Україну ворога працює Координаційний центр з питань територіальної оборони. За рік діяльності зважаючи на виклики війни , при центрі утворені 5 штабів: гуманітарний, духовний, екологічний, процесуальний, аграрний, інфраструктурний. Закарпаття є важливим тиловим майданчиком з акумулювання гуманітарної допомоги. Наше завдання - оперативно реагувати на потреби українських регіонів і комунікувати прототримання відповідної допомоги від іноземнихпартнерів", - розповіла Мирослаа Ливч.

Підписуйтеся на наші новини у Facebook: https://www.facebook.com/zakrada.gov.ua/
та читайте більше новин на нашому Telegram: https://t.me/PressZakrada
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар