Українці у Польщі можуть отримати безоплатну юридичну допомогу

травня 29 / 2023
В прес-службі Закарпатської ОВА, повідомляють про те що, українці у Польщі можуть отримати безоплатну юридичну допомогу:

📍 Координаційний центр юридичної допомоги надає підтримку особам, які були змушені покинути свої країни та шукати захисту у Польщі через війни й переслідування 👉https://is.gd/95KxXv.

📍 Фонд справедливості при Міністерстві юстиції Польщі пропонує невідкладну і безоплатну допомогу жертвам злочинів, свідкам та їхнім родичам, зокрема й постраждалим збройної агресії в Україні 👉https://is.gd/ncABHS.

📍 У пунктах допомоги для шукачів притулку надають юридичну, психологічну та медичну підтримку. Доступна за посиланням пошукова система дозволить обрати найближчий до вас пункт 👉https://is.gd/EaYtHX.

📍 Юристи для України – спільнота у фейсбуці, що об’єднує громадян України, які потребують юридичної допомоги, та польських юристів, готових надати її безоплатно 👉https://is.gd/WMyzop.

📍 Юридичний портал для шукачів притулку з України, де можна отримати інформацію щодо найпоширеніших запитань: перетину кордону, легалізації перебування, законодавчих змін, що стосуються українців та їх перебування в Польщі 👉 https://is.gd/LigY5P.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар