До уваги Закарпатців: Податок на майно - час платити! (Відео)

квітня 20 / 2023


До уваги платників податків! Стартувала кампанія сплати податків за землю та нерухомість за 2022 рік. Закарпатські податківці формують і розсилають по електронним кабінетам повідомлення-рішення, які слід перевірити на достовірність даних та сплатити податок на майно! Адже це – одне з джерел наповнення бюджету, забезпечення фінансової стабільності місцевого самоврядування та підтримка ЗСУ! Якщо власники земельних ділянок та квадратних метрів у платіжках виявили не вірні дані чи відбулися певні зміни у самого платника податків, треба звернутися до податкового органу. Після звірки даних, протягом 60 календарних днів треба сплатити податок на майно з моменту отримання податкового повідомлення рішення за вказаними реквізитами.

Податківці нагадують, податок на майно включає плату за землю та нерухомість. Ставки яких встановлюються територіальними громадами. Так, протягом січня -березня 2023 року фізичними особами сплачено майже 42 мільйони гривень податку на майно. З них , 27,2 мільйони – за землю, решта – за нерухомість.

Ці кошти не тільки поповнили місцеві бюджети, а, відповідно, і економіку та боєздатність української армії, що протистоїть ворогу. Кампанія сплати триває! Податківці закликають закарпатців бути свідомими і активними!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар