Благодійний Фонд «Карітас Чеської Республіки» планує продовжити будівництво житла для ВПО

березня 29 / 2023

Заступник голови Закарпатської облради Василь Дем’янчук провів робочу зустріч із Наталією Мацьковою — проєктною менеджеркою Благодійного Фонду «Карітас Чеської Республіки» у Мукачеві.

Під час наради обговорили питання щодо завершення об’єктів для розміщення ВПО, будівництво та реконструкцію яких розпочато у минулому році. Представниця фонду розповіла про завершальні етапи роботи із благоустрою прилеглих до споруд територій, облаштування дитячих майданчиків тощо.
Василь Дем’янчук подякував благодійникам за проведену якісну роботу, що дозволить створити гідні умови життя для вимушених переселенців. Посадовець наголосив, що обласна рада й надалі готова співпрацювати із благодійним фондом та сприяти їх благодійній діяльності у краї.
Відтак обговорили алгоритм подальших спільних дій. Наголошувалося, що пріоритетом для благодійників у 2023 році будуть локації, де розміщено більше 50 ВПО, а власники об’єктів готові співфінансувати роботи. Тож, найближчим часом спільно відвідають об’єкти та приймуть рішення щодо можливого будівництва модульних будиночків.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар