Бюджет Ужгорода на 2023 рік, програми підтримки родин загиблих захисників та соціального захисту переселенців – серед рішень сьогоднішньої сесії

грудня 22 / 2022

території міста значно більша.

Основними завданнями Програми є:

– закупівля продуктових наборів;

– оплата послуг із харчування;

– придбання засобів гігієни;

– закупівля побутових послуг (послуги миття, прання та ін.);

– компенсація за організацію ритуальних послуг для поховання вимушено переміщених осіб.

Депутати Ужгородської міської ради сьогодні на засіданні також підтримали пропозицію депутата Андрія Риби і проголосували за те, щоб звернутися до Президента України Володимира Зеленського про застосування ним права вето щодо прийнятого Верховною Радою України проєкту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності» №5655 від 11.06.2021.

Нагадаємо, цей документ передбачає, що забудовники будуть контролювати самі себе, а громада, як і органи місцевого самоврядування, не зможуть впливати на те, що і де будують.

Перед початком другого пленарного засідання чергової ХХХ сесії Ужгородської міської ради VІІІ скликання, що відбулося сьогодні, 22 грудня, до міськради завітали ужгородські пластуни. Вони урочисто передали Вифлеємський вогонь миру, який привозять щороку напередодні різдвяних свят.

Міський голова Богдан Андріїв подякував пластунам за те, що продовжують таку чудову традицію, привозять вогонь із місця народження Ісуса Христа.

Для українців цьогоріч цей вогонь набув особливого значення, оскільки є символом перемоги світла над темрявою, добра над злом.

Також перед початком сесійного засідання міський голова Богдан Андріїв привітав юних ужгородських боксерів – переможців та призерів чемпіонату України з боксу серед молоді, який днями відбувався у Львові, – та їхніх тренерів.

Грамоти Ужгородської міської ради Богдан Євстафійович вручив переможцю чемпіонату Ярославу Сокачу, срібній призерці Каріні Лиманській та бронзовому призеру Ігорю Штаєру, а також тренерам Олександру Яблонському, Роберту Юрошу і президенту Ужгородської федерації боксу Степану Молнару.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар