Ситуація на західному кордоні: Оформлено 38 вантажівок з гуманітарною допомогою

листопада 18 / 2022


СИТУАЦІЯ НА ЗАХІДНОМУ КОРДОНІ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

ℹ️ За добу 17 листопада західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули 67 тисяч осіб та 19 тисяч транспортних засобів.

👈 З України минулої доби вибули 35 тисяч осіб. 22 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.

👉 До України за минулу добу прослідували 32 тисячі осіб, 28 тисяч з них – громадяни України.

🚛 Оформлено 38 вантажівок з гуманітарною допомогою.

❌ За спробу незаконного перетину державного кордону України затримано 14 осіб – 5 з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, ще 9 осіб затримані поза ними.

📃 Крім того, на виїзд з країни не пропущено 4-х чоловіків, оскільки прикордонники виявили ознаки підробки їхніх документів про «інвалідність» та «непридатність до військової служби». У діях чоловіків наявні ознаки правопорушень передбачених статтями 336 та 358 Кримінального кодексу України.

☝️ ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що пропуск осіб через державний кордон здійснюється уповноваженими службовими особами Державної прикордонної служби України за дійсними паспортними чи іншими, передбаченими законодавством та міжнародними договорами, документами.

⚠️ НАГОЛОШУЄМО, що пропуск повнолітніх громадян України здійснюється за закордонними паспортами відповідно до Постанови Кабміну від 27 січня 1995 р. N 57
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар