Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади

серпня 18 / 2022

Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Тячівської міської ради Закарпатської області».

Тячівська міська рада повідомляє, що 17 серпня 2022 року розпочато формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Тячівської міської ради Закарпатської області».

Кількість членів конкурсної комісії складає 9 (дев’ять) осіб, з яких:

3 (три) представники від Тячівської міської ради;
3 (три) представники від трудового колективу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Тячівської міської ради Закарпатської області», обрані на загальних зборах трудового колективу;
3 (три) представники від галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.
Для участі у складі конкурсної комісії необхідно надати до міської ради наступні документи:

письмову згоду щодо участі у конкурсній комісії;
копію паспорта громадянина України;
згоду на обробку персональних даних (додається);
попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції» (додається);
засвідчені належним чином копії затвердженого в установленому порядку статуту громадської організації та документа про державну реєстрацію (для представників громадських організацій).

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1094, членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
наявність конфлікту інтересів.
Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконавчого комітету Тячівської міської ради впродовж 15 днів з моменту оприлюднення цього оголошення до 31 серпня 2022 року включно, за адресою: м. Тячів, вул.Шевченка, 2, каб № 15.

Довідки за телефоном: (03134) 3-25-44
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар