Коли ж на Закарпаттія прийде довгоочікуване похолодання? (Відео)

серпня 18 / 2022


Погода на Закарпатті залишається стабільною та теплою – до 34 градусів тепла вдень та в межах 12-17 вночі. Очікують короткочасні локальні опади. А ось відпочити від жаркої погоди любителі прохолоди зможуть 20 серпня. Тоді температура повітря знизиться і триматиметься в межах 20-27 градусів. Нічна температура зберігатиметься в діапазоні 11-16.

Серпнева погода залишається спекотною та теплою – ужгородці та гості міста насолоджуються останнім літнім місяцем, хоч зізнаються – комфортніше було б на трішки градусів нижче, але – і так добре. В цілому, зберігається типова літня погода. Наступні три дні будуть досить жаркими.

Також, місцями прогнозують короткочасні дощі на території області. Після 20 серпня прогнозують похолодання. Така погода зберігатиметься до 22 серпня. Тоді температура триматиметься в межах 20-27 градусів. В горах – на 3-5 градусів нижче. Нічна температура зберігатиметься в діапазоні 11-16.

Після 22 числа температура знову поступово підвищиться. Також, в ці дні очікуються локальні короткочасні опади. Тому, найближчим часом закарпатцям не варто відкладати літній одяг – саме час насолодитися останніми сонячними днями.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар