В Тячівській ТГ оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу

квітня 12 / 2021
Тячівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Публічна бібліотека Тячівської міської ради Закарпатської області».

Вимоги до претендентів:

Директором комунального закладу «Публічна бібліотека Тячівської міської ради Закарпатської області» може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Документи на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади приймаються Тячівською міською радою за адресою: м. Тячів, вул. Шевченка, 2, кабінет № 9, протягом 30 календарних днів після дати оприлюднення цього оголошення на офіційному сайті Тячівської міської об’єднаної територіальної громади.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі подає наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- заповнену особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
- дві фотокартки розміром 4х6 см;
- копії документів про освіту;
- копію документа, що посвідчує особу (паспорт);
- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
- мотиваційний лист довільної форми.

Перелік зазначених документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Для відома претендентів на зайняття:

Заміщення вакантної посади здійснюється за конкурсною процедурою (складання іспиту на знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», «Про культуру», «Про бібліотеку і бібліотечну справу» та інших законів України з урахуванням функціональної специфіки посади; проведення співбесіди).





Довідки за телефоном: (03134) 3-25-44, 0987452527 Тячівська міська рада
Категорія : Анонси


Залишити Коментар