Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай сьогодні відвідав Єпископську резиденцію Мукачівської греко-католицької єпархії

січня 10 / 2024

З перших днів повномасштабного вторгнення Мукачівська греко-католицька єпархія опікується вимушеними переселенцями в регіоні, активно допомагає нашим захисникам, підтримуючи їхній дух і зміцнюючи віру в Перемогу. Роман Сарай висловив Владиці Нілу щиру подяку за його життєву позицію, добрі справи та чуйне серце.
Апостольський Адміністратор Мукачівської греко-католицької єпархії Владика Ніл провів невеличку екскурсію Резиденцією та ознайомив керівника області з діяльністю Ужгородського греко-католицького приватного ліцею «TheoBand».
У ліцеї наразі навчається 255 дітей не лише із Закарпаття, але й багатьох куточків нашої держави, які разом із батьками знайшли прихисток у нашому краї. Навчання відбувається за освітньою програмою «Інтелект України». При закладі діють 7 інклюзивних класів, залучений до навчального процесу вчитель-дефектолог. Загалом тут працюють близько 40 педагогічних працівників.
Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай із Владикою Нілом також обговорили низку важливих питань з життя нашого краю та ініціативи щодо забезпечення гармонійного розвитку суспільства та підтримки духовних цінностей в області.
Категорія : Релігія


Залишити Коментар