На Закарпатті з робочим візитом перебуває делегація з краю Височина

червня 28 / 2024

Закарпаття сьогодні з робочим візитом відвідала делегація з чеського краю Височина на чолі з гетьманом Вітезславом Шреком.


👌 16 років співпраці з краєм Височина. Понад 150 різноманітних ініціатив для розвитку наших територіальних громад на загальну суму більше 100 мільйонів крон. Подякував гетьману Вітезславу Шреку за надані понад 100 тон гуманітарної допомоги, сприяння в реконструкції житла для ВПО, оздоровлення дітей та виділені кошти на будівництво сучасного реабілітаційного центру 4.5.0 для військових в Ужгороді.
☝️ Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай разом із Вітезславом Шреком та у супроводі депутата Володимира Чубірка, оглянули процес будівництва реабілітаційного центру. Наразі тут вже зведено каркас цокольного приміщення та закладений фундамент під басейн. Також в основному корпусі відбувся демонтаж внутрішніх стін та перегородок, триває облаштування підземних комунікацій та ремонт покрівлі.
💙💛 Користуючись нагодою, Роман Сарай разом із гетьманом краю Височина Вітезславом Шреком та головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою взяли участь в урочистому погашенні марки, присвяченій реалізації проєкту будівництва реабілітаційного центру для військових «4.5.0. Recovery Center».
🤝 Також під час зустрічі голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай урочисто вручив керівнику канцелярії гетьмана краю Височина Катерині Свободовій посвідчення та значок амбасадора Закарпаття. «Вона чимало зробила для нашої області, - відзначив Роман Сарай. - Переконаний, що вона й надалі буде гідно представляти інтереси нашого краю та всебічно його популяризувати».
☝️ Участь у зустрічі також узяли: керуюча справами Закарпатської обласної ради Мирослава Ливч, депутат Володимир Чубірко, представник МЗС у м. Ужгрод Михайло Дзихор, начальник управління з питань організаційного забезпечення діяльності ради, міжнародних та регіональних зв’язків обласної ради Тарас Гайдук, заступник начальника управління з питань організаційного забезпечення діяльності ради, міжнародних та регіональних зв’язків виконавчого апарату Василь Маковський та ін.

Закарпатська обласна рада
Категорія : Політика


Залишити Коментар