Відбулася 43 –я чергова сесія Рахівської міської ради

грудня 23 / 2023

22 грудня 2023 року відбулася 43 –я чергова сесія Рахівської міської ради під головуванням в. п. міського голови, секретаря ради та виконкому Євгена МОЛНАРА.
У роботі сесії взяли участь дев’ятнадцять депутатів з двадцяти шести, голова Рахівської районної ради, поліцейський офіцер громади, директор Ясінянського територіального центру соціального обслуговування, керівники комунальних підприємств, працівники апарату та жителі громади.
На 43-й сесії депутати та громадськість заслухали звіт директора Ясінянського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ясінянської селищної ради. Звіт поліцейського офіцера громади за 2023 рік. Звіт виконуючого повноваження міського голови, секретаря ради та виконкому за період з 25 серпня по 18 грудня 2023 року . Для роботи сесії було винесено 20 питань порядку денного. В результаті обговорення з усіх питань ухвалені відповідні рішення, які будуть оприлюднені на сайті Рахівської міської ради в рубриці «Рішення міської ради 2023».
Категорія : Політика


Залишити Коментар