Слуги народу намагаються «купити» закарпатських угорців посадами?

січня 07 / 2022

За інформацією «НЗ», щоб сформувати нову більшість в обласній раді в складі – Слуги народу, Рідне Закарпаття, КМКС, За майбутнє та частини БЮТа. Слуги нарду намагаються «купити» ці політичні сили запропонувавши їм посади заступників голови ОДА.

Попередньо відомо, що на посаду заступника голови ОДА запропоновано колишнього начальника Управління національностей та релігій Закарпатської ОДА Йосипа Резеша, який є наразі радником голови “Товариства угорської культури Закарпаття” Василя Брензовича. Наразі відомо, що Йосип Резеш пройшов співбесіду в Офісі Президента, але остаточного рішення зараз немає.

За неофіційною інформацією заступником вже голови обласної ради може стати Василь Брензович, який зараз знаходиться в Угорщині та не може повернутися в Україну через загрозу арешту, його звинувачують в державній зраді.

Що з того вийде сказати важко, але обіцяні закриття Кримінальних справ проти угорців, які давав вже колишній голова Закарпатської облради Олексій Петров не виконані.

Чи зможе вже новий голова ОДА прийнявши політичні рішення в Києві та закрити цю тему невідомо. Більш ймовірно, що ні схоже, що Слуги народу бояться реакції радикалів на таке рішення і не підуть з ними на конфронтацію.

Але час покаже….

Микола Староста.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар