Дмитро Разумков відвідає фестиваль вина в Мукачево, що можна очікувати?

січня 11 / 2022

В місті Мукачеві з 12 по 16 січня пройде фестиваль «Червене вино 22», традиційно на нього люблять приїздити українські політики, як чинні, так у «відставці».

Частенько фестиваль використовують і закарпатські політики, для того, щоб познайомитися особисто з ними, або використати їх для своїх «потреб», але за звичай використовують їх.

Не виключенням буде і цьогорічний фестиваль на фестиваль планується приїзд «десанту» політиків різного калібру, які у більшості випадків проїздять неофіційно.

За неофіційною інформацією в Мукачево, має приїхати екс-спікер ВР України та голова «Розумної політики» – Дмитро Разумков.

Зараз політична ситуація в Україні, досить напружена і не виключно, що на наступну осінь або ще раніше нас чекають нові позачергові вибори до ВР України, відповідно опозиційні парті практично розпочали виборчий марафон.

Знову за неофіційною інформацією Дмитро Разумков має намір зустрітися закарпатськими політиками для формування свого осередку партії. Подейкують, що «помити спинку» в сауні, біля санаторію Синяк Дмитру Разумкову має «дяку» Віктор Балога, може і брешуть, але Віктору Балозі з новим законом про вибори прийдеться шукати прохідну партію до ВР України.

Ще цікаво «брешуть», що Віктор Балога, планує «підтягнути» на момент його приїзду голів Закарпатської ОДА, облради та угорську фракцію облради, чим показати свою впливовість відповідно зробити «історичне» фото.

Все ж схоже, що таким планам не відбутися, голова ОДА захворів, а голова облради відправився в Київ, щоб збільшити інвестиції в область, стосовно угорців то ті проти влади не підуть.

Ймовірніше, що Дмитру Разумкову, прийдеться «гуляти» тільки в компанії Віктора Балоги.

Микола Староста.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар