За сприяння нардепа Поляка у Виноградові завершили реконструкцію скверу біля поліклініки (відео)

січня 05 / 2022

За сприяння народного депутата Владіслава Поляка у Виноградові до новорічних свят завершили реконструкцію центрального інфраструктурного об’єкта міста.

Біля поліклінічного відділення вже функціонує модернізована площа з освітленням, зеленою зоною та ландшафтом. Прилегла до поліклініки територія отримала нове життя, а біля скверу влаштували стоянку для автомобілів.

Проєкт з реконструкції даного об’єкту виготовили ще раніше, однак профінансувати його з місцевого бюджету у громади можливості не було.

Реалізувати дану ініціативу вдалося саме завдяки сприянню народного депутата України – Владіслава Поляка. Тож як бачимо, покращення місцевості та розбудова краю в пріоритеті.

Осучаснити територію та зробити її більш комфортною для місцевих жителів вдалося за кошти з державної субвенції. Виконати капітальні роботи з реконструкції об’єкту підрядній організації вдалося в максимально короткі строки.

Відвідувачі поліклініки, мешканці та гості міста результатом реконструкції задоволені. Адже тепер вони можуть гуляти у сучасному, добре освітленому сквері з можливістю присісти та відпочити, помилуватися ліхтарями, дійти до поліклінічного відділення комфортно та зручно.

Подробиці в сюжеті М-Студіо:

Категорія : Політика


Залишити Коментар