На Закарпатті Віктор Балога, формує нову політичну силу під Дмитра Разумкова?

січня 03 / 2022

Новий закон про вибори до Верховної ради України, який знищив мажоритарну систему заставляє місцевих політиків, які та надалі хочуть «сидіти» у ній, прив’язуватися до певної політичної сили. Зрозуміло, що ніхто не хоче працювати на якогось аутсайдера, тому всі шукають політичну силу, яка зможе пройти туди подолавши відповідний процентний бар’єр. Також політична сила не хоче мати у своїх рядах політика, який не зможе забезпечити їй голоси виборців у регіоні або скандального політика.

За неофіційною інформацією ні одна із прохідних політичних сил не хоче бачити у себе «аксакала» Верховної ради Віктора Балогу, для того є багато причин які можна довго перелічувати.

Знову за неофіційною інформацією на Закарпатті Віктор Балога, формує нову політичну силу під Дмитра Розумкова. «Знаючі» люди стверджують, що Дмитро Разумков, відвідував відому баньку Балоги неподалік Синяка де і були започатковані нові задуми. Знову таки «знаючі» люди стверджують, що Балозі пообіцяна п’ята сходинка партії у списках до ВР України.

Що з того вийде сказати важко, щоб забезпечити якісь голоси Балогам, прийдеться дробити місцеву партію «Команду Андрія Балоги», яка і так сформована на розколотому «Єдиному Центру». Тут може спрацювати правило – «двох стільців», відповідно можна не сісти – ні на один.

Ще цікаво, що дехто стверджує, що Балога, намагається розколоти осередок партії Слуга народу та перетягнути їх під Разумкова правда що там колоти не зрозуміло.

Що ж новий 2022 рік розпочався схоже, що простим він для українців не буде, як не буде простим для українського політикуму.

Я не «Ванга», але стверджую, що це рік буде в історії України, буде переломним – нас чекає багато чого цікавого, як поганого, так хорошого.

Микола Староста.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар