Втратив свідомість та має порушення дихання 38-річний мешканець с. Новоселиця: бригада швидкої летіла на виклик

березня 09 / 2024
💬"Така у нас робота – рятувати життя та допомагати людям. Нічого особливого та надзвичайного", – стримано і без зайвого пафосу каже фельдшер Василь ШАРКАНЬ, згадуючи вчорашній виклик у с.Новоселиця, що на Берегівщині.
☝️‼️Вечір 8-го березня, на годиннику – о пів на десяту. Від диспетчера лінії «103» надходить повідомлення про втрату свідомості та порушення дихання у 38-річного мешканця с. Новоселиця. Із пункту постійного базування смт. Королево виїжджає бригада № 805 (фельдшер – Василь ШАРКАНЬ, водій Іван МУЧИЧКА)...
🚑"Швидку" зустрічають родичі пацієнта, розповідають про обставини, за яких погіршився стан чоловіка, і вже за мить бригада "екстренки" приступає до реанімаційних заходів. Штучна вентиляція легень, серцево-легенева реанімація, інфузійно вводять медикаменти. Стан пацієнта покращується, свідомість повертається, і його переносять до медичного авто.
В машині "швидкої" підключають до кисневого балону і вже у стабільному стані, під постійним моніторингом, транспортують до Виноградівської районної лікарні. Зараз чоловік знаходиться в медичному закладі під наглядом медиків.
📌Ця історія – тільки один з численних випадків, коли фахівці «швидкої» рятують життя. Зазвичай робота медиків часто прихована від загальної громадськості, але саме завдяки таким професіоналам ми маємо впевненість, що в критичних ситуаціях до нас завжди прийде допомога.
🥰❤️Дякуємо всім медичним працівникам, які щодня стоять на варті життя та здоров’я наших краян. Зичимо вам міцного здоров'я та дякуємо за ваш величезний внесок у наше спільне благополуччя.
#ШвидкаДопомога #МедичніРятівники #ПорятунокЖиття #Професіоналізм #Виноградівщина #ДякуємоМедикам
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар