Зруйновані дамби, підмивання дороги та затоплені домогосподарства – всі ці руйнівні наслідки несе за собою найсильніша стихія – вода (відео)

грудня 09 / 2023

Зруйновані дамби, підмивання дороги та затоплені домогосподарства – всі ці руйнівні наслідки несе за собою найсильніша стихія – вода. Щороку гірські райони нашого краю страждають від паводків та значних рівнів підняття води.

У Тячівському районі протікають одразу дві річки, що мають сильну течію та у період паводків, зносять все на своєму шляху. Води річки Теребля забрали і 10 метрів берега у межах населеного пункту Кричово. Поруч знаходяться житлові будинки,що вже знаходяться у зоні ризику. У селі Крайниково, асфальтопокриття тримається просто у повітрі, адже через сильний паводок, що пройшов вихідними вода вимила грунт під дорогою.

Місцеві жителі власними силами намагалися протидіяти надзвичайній ситуації та вживали першочергових заходів. На сьогодні, рух цією дорогою місцевого значення частково обмежений.

Працівники ДСНС встановили відповідні знаки, проте через брак фінансування і повноводність річки відновлювальні роботи наразі не проводити невзмозі. Як розповідають в Управлінні водного господарства, критична ситуація одразу на 20-ти ділянках району.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар