За вікном - негода, а бригади закарпатської "екстренки" і вдощ, і в сніг, і в ожеледецю мчать на допомогу

грудня 01 / 2023

«ДТП на автодорозі між селами Бене-Вилок. Постраждалі в обох автомоблях!», - такий тривожний виклик поступив сьогодні о 13.11 на лінію «103».
☝️⏱ На місце пригоди миттєво виїхали 🚑🚑 дві бригади: № 600 (лікар Ірина ГЕЛЬ, фельдшер Олег ХВОРОСТЯНИЙ, водій - Микола ГЕЛЬ) та № 602 (фельдшер Юрій ДАНИЧ, водій Шандор НАДЬ). Постраждалі - водії обох автомобілів. Обидва - мешканці Виноградівщини...
На жаль, 74-річний водій легковика Mercedes отримав травми несумісні життям і був затиснутий в понівеченій автівці - його тіло за допомоги спеціального обладання вилучили рятувальники. А 26-річний водій джипу Lexus, отримав травми нижніх кінцівок і перебував у шоковому стані, але при свідомості. Медики "швидкої" знеболили пацієнта, зупинили кровотечі, зафіксували на ношах, підключили інфузійно медпрепарати та все необхідне діагностичне та моніторингове обладанння.
🚑Бригада «швидкої» доставила потерпілого у стабільному стані до 🏥Берегівської районної лікарні. Зараз пацієнт знаходиться на лікуванні в травматологічному відділенні медзакладу.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар