У Хустському район при виїзді з автозаправної станції мікроавтобус «Мercedes sprinter» зіткнувся з легковиком «Volkswagen»

березня 27 / 2023

Одні з найнепередбачуваних і складних у роботі 🚑 медиків «екстренки» – виклики на ДТП. ☝️ Надання допомоги травмованим пацієнтам потребує не тільки ⚡️ блискавичної реакції, але й досконалих медичних знань і вміння за лічені секунди оцінити стан пацієнта і прийняти єдине правильне рішення…
🔰У неділю, о пів на дев’яту вечора на лінію 📲 «103» надійшов виклик – у Хустському районі, поблизу с. Рокосово при виїзді з автозаправної станції мікроавтобус «Мercedes sprinter» зіткнувся з легковиком «Volkswagen». Вже за 9 хвилин бригада №1000 (лікар Ірина БУРЧА, фельдшер Мар’яна ХВУСТ, водій Ярослав ІЗАЙ) була на місці події і надавала допомогу травмованим. Найважчі травми отримала пасажирка мікроавтобуса 52-річна мешканка з Вінниці – політравма, ЗЧМТ. Медики «екстренки» знеболили, зафіксували на дошці і стабілізували жінку. Її разом з водієм мікроавтобуса, який отримав забійні рани різних частин тіла, було транспортовано до 🏥Хустської районної лікарні. Зараз жінка перебуває в реанімаційному відділенні медзакладу, водій - знаходиться на амбулаторному лікуванні.
🔷 Ще двоє учасників ДТП: 34 – річний водій та пасажирка «Volkswagen», отримали більш легкі ушкодження. Після огляду медиками «екстренки», вони від госпіталізації відмовились.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар