На Тячівщині станом на 9 год 23 квітня лабораторно підтверджено 1 новий випадок захворювання на КОВІД-19

квітня 23 / 2020
За оперативною інформацією, станом на 9.00 год. 23 .04.2020 в Тячівському районі виявлено 1 новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію.
На Тячівщині станом на 9 год 23 квітня лабораторно підтверджено 1 новий випадок захворювання на КОВІД-19

Як щойно повідомив головний лікар КНП «Тячівська районна лікарня» Федір Яринич, захворювання на COVID-19 лабораторно підтверджено методом ПРЛ -тесту в пацієнта лікарні, який поступив в медзаклад з діагнозом пневмонія. Це мешканець смт.Дубове, наразі він лікується в інфекційному відділенні, стан середньої важкості, хворий без кисневої підтримки.
Встановлюється коло контактних осіб та здійснюються всі необхідні протиепідеміологічні заходи щодо непоширення захворювання.
У лікарні з діагнозом пневмонія перебуває 7 пацієнтів, 1 поступив за минулу добу, всім здійснено відбір біологічних матеріалів для здійснення тестів на ПЛР. За добу в лікарні відібрано 15 біологічних матеріалів, які сьогодні будуть відправлені на дослідження в лабораторію в Ужгород.
Таким чином, у Тячівському районі на даний час лабораторно підтверджено COVID-19 в 7 - ми місцевих жителів: Тячів -2, Добрянське-2 , Вільхівці-1, Нижня Апша -1, Дубове - 1.
З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції закликаємо мешканців району неухильно дотримуватися карантинних заходів, не виходити без нагальної потреби на вулицю, берегти себе і своїх рідних!
Залишайтесь вдома! Будьте здорові!

Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар