Ситуація щодо COVID-19 на Тячівщині станом на 10 годину 13 квітня

квітня 13 / 2020
Ситуація щодо COVID-19 на Тячівщині станом на 10 годину 13 квітня
За оперативною інформацією станом на 10 год 13.04.2020 в Тячівському районі лабораторно підтверджено COVID-19 в 6 жителів: Тячів - 2, Добрянське- 2, Вільхівці -1, Нижня Апша -1.

Троє хворих знаходяться на лікуванні в обласній інфекційній лікарні, один в Тячівській РЛ, двоє на самоізоляції під наглядом сімейних лікарів.

Ще один пацієнт райлікарні, в якого теж було підтверджено КОВІД-19, після операції, виписаний додому на самоізоляцію за місцем проживання в смт.Великий Бичків.

Встановлено коло контактних осіб, проводяться необхідні протиепідеміологічні заходи щодо недопущення поширення захворювання.

У 11 медичних працівників КНП «Тячівська районна лікарня» відібрано зразки біологічних матеріалів на проведення ПЛР-тестів, які придбані Тячівською міськрадою завдяки благодійному фонду.

Також аналізи всіх пацієнтів лікарні, які поступили з ознаками гострої пневмонії будуть сьогодні направлені в ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» для дослідження на полімеразну ланцюгову реакцію.
Закликаємо мешканців Тячівщини неухильно дотримуватись карантинних заходів, які є на сьогодні дієвим способом у боротьбі з розповсюдженням КОВІД-19.
Залишайтесь вдома! Будьте здорові!
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар