На Тячівщині станом на 17 квітня нових випадків захворювання на КОВІД-19 не виявлено

квітня 17 / 2020
При Тячівській РДА цілодобово діє оперативний штаб, який координує роботу всіх служб та органів влади щодо виконання протиепідеміологічних заходів та заходів профілактики з метою запобігання та протидії поширенню коронавірусу COVID-19 на території району.
На Тячівщині станом на 17 квітня нових випадків захворювання на КОВІД-19 не виявлено

За оперативною інформацією у Тячівському районі попередньо офіційно зареєстровано 6 хворих (2 – з Тячева, 2 – з Добрянського, 1 – з Нижньої Апші та 1- з Вільхівців), які отримують необхідну медичну допомогу - 4 в медзакладах, 2 - на самоізоляції під наглядом сімейного лікаря.
Як щойно повідомив головний лікар КНП «Тячівська районна лікарня» Федір Яринич, за добу у медзакладі зроблено 2 експрес-тести, позитивних нема. Всього у лікарні проведено 115 таких швидких тестів.
У лікарні з діагнозом пневмонія перебуває 10 пацієнтів, яким здійснено відбір біологічних матеріалів для здійснення тестів на ПЛР. За добу в лікарні відібрано 5 ПЛР біологічних матеріалів, які сьогодні будуть відправлені на дослідження. Надійшло 11 результатів, всі негативні, ще 8 - очікується.
Закликаємо мешканців Тячівщини неухильно дотримуватись карантинних заходів, які є на сьогодні дієвим способом у боротьбі з розповсюдженням КОВІД-19.
Залишайтесь вдома! Будьте здорові!
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар