Дощі та підняття рівнів води в річці не зупиняє: 157 метрів мосту в Тересві уже змонтовано

листопада 14 / 2023

157 метрів мосту в Тересві уже змонтовано

Загальна довжина конструкції 226 метрів. Мостовики наразі працюють над монтажем 27-ми метрової прогонової конструкції, яку за кілька днів встановлять між сьомою та восьмою опорами.

Найважливіше, що фахівці завершили усі роботи у руслі річки, відтак надалі дощі та підняття рівнів води не заважатиме завершенню робіт зі зведення мосту.

Наразі уже змонтовані та встановлені на опори:

👉27 метрова прогонова конструкція (3 шт.);
👉31 метрова прогонова конструкція;
👉45 метрова прогонова конструкція.

🔩На них встановленні дорожні плити та тротуарне покриття. Найближчим часом будуть встановлені перила.

🛠Монтажні роботи на мосту заплановано завершити до кінця листопада. Наразі оголошено тендер на проведення випробувальних робіт. Оскільки Служба відновлення несе відповідальність за безпеку конструкції, фахівці повинні пересвідчитися, що міст витримує вказане навантаження, і є надійним для руху автотранспорту. Попередньо випробування пройдуть 3-5 грудня.

🌉Нагадаємо, це перший модульний міст на Закарпатті. Його зводять через річку Тересва на дорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів, що з'єднує три західні області. Міст забезпечить проїзд на ділянці біля аварійного мосту, кілька секцій якого обвалилися влітку цього року, через недотримання вагових обмежень вантажівкою.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар