Голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита взяв під особистий контроль утримання державної дороги М-06 у межах області

листопада 14 / 2023



Голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита провів робочу нараду з представниками компаній, які забезпечують експлуатаційне утримання державної дороги М-06 у межах нашої області.

❗️З їхніх слів, з понеділка тривають активні роботи з ліквідації аварійно небезпечних вибоїн по всій протяжності автошляху. Підрядники запустили виробництво гарячого асфальту, ремонтні бригади та техніка працюють цілодобово. Це важливо, дякую за те, що оперативно включилися в роботу.

Водночас є проблема з фінансуванням робіт. Компанії інформують про те, що не розраховані за попередні обсяги й експлуатаційне утримання.

Розуміємо, що цю проблему спричинила війна, однак ми не можемо залишити аварійною державну дорогу М-06, навіть якщо є затримки з розрахунками. Від цього залежить безпека людей. Закликав представників компаній піти на зустріч Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області та включитися в роботу з можливістю подальшого розрахунку за виконані роботи.

☝🏻Працювати треба на зустрічних курсах. Область готова допомагати в межах реальних можливостей і ресурсів. Будемо шукати фінансування разом, але завдання повинно бути виконане за будь-яких обставин.

Дякую колегам за комунікацію та ініціативу. Розраховую на те, що темпи будуть лише зростати, а взаємодія буде посилюватися.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар