Модні підвіски: 5 спекотних трендів осінь-зима 2023/2024

вересня 25 / 2023

Яка підвіска на ланцюжок буде в моді в новому сезоні «Осінь-Зима 2023/2024»? Ми знаємо відповідь і готові поділитися з вами спекотними ювелірними тенденціями на новий сезон вже зараз. Від яскравих фарб до абсолютно нового бачення класичного діаманта — представляємо ультрамодні прикраси, які однозначно змусять ваше серце битися частіше.

Модні кулони на шию – головні тенденції сезону


• Танцюючі діаманти

Підвіска з танцюючим діамантом — зіркова прикраса, яка займає королівський трон на модному олімпі в сезоні 2023-2024. Це абсолютно нова технологія, за якою коштовний камінь кріпиться таким чином, щоб тремтіти і «танцювати» під час кожного вашого руху. Чим більше ви рухаєтесь, тим активніше вібрує діамант і відбиває неймовірну кількість світла. Це новий рівень розкоші, який ви можете дозволити собі в Столичній Ювелірній Фабриці™ вже зараз. Вибирайте круглі або квадратні кулони з діамантовим паве або ж віддайте перевагу ювелірній романтиці — підвісу у вигляді серця з танцюючим діамантом у центрі.

• Хрестики з кольоровою емаллю

Цей сучасний ювелірний тренд — найкращий спосіб додати кольору своєму вбранню. Безумовно, ювелірні вироби з кольоровою емаллю перебувають на підйомі вже пару років. Але чи були вони коли-небудь такими барвистими і різноманітними — у стилі та ціні — як зараз? Тож, знайомтеся, головний ювелірний тренд осені 2023 — підвіски-хрестики, прикрашені кольоровою емаллю.

Де придбати? В інтернет-магазині Столичної Ювелірної Фабрики™ ви можете купити срібні кулони у вигляді хрестиків у різних кольорах. Емаль сплавлена з металом при супервисокій температурі, а тому не сколюється і не тріскається. Найкраще те, що наші срібні підвіси покриті родієм, а тому не чорніють, не жовтіють і не тьмяніють. Родій не дряпається і сяє як діамант, адже відбиває 80% світла. До того ж ціна срібного кулону вас приємно здивує. Український бренд Столична Ювелірна Фабрика, підвіски якого вражають дизайном, якістю і вартістю, дозволяє створювати зіркові образи, не витрачаючи при цьому космічні кошти. Хочете бути зіркою? Ви можете дозволити собі це просто зараз!


• Різнокольорові опали

Діамант — це класика, але якщо душа жадає яскравих фарб і особливої енергетики, купуйте підвіси з опалами. Кожен колір каменю має своє значення, але всіх їх об‘єднує одне — опали активно використовуються для медитації, адже позитивно впливають на емоційний і фізичний стан людини. Червоний опал символізує пристрасть і кохання, рожевий — гармонію і внутрішню силу, блакитний — впевненість в собі, білий — потужну жіночу енергію і удачу. Мінерал займає сьому сходинку в 10-бальній шкалі твердості Мооса і чудово підходить для щоденного носіння. До того ж срібна оправа кулонів покрита родієм, а тому ідеально виглядає за будь-яких обставин.

• Чотирилиста конюшина з оніксу і перламутру

Прикраси з чотирилистою конюшиною — це розкішні, але витончені вироби, які чудово виглядають з будь-яким одягом. Головна перевага — універсальність. Це може бути втілення позачасової європейської елегантності або символ удачі, який надихає на нові звершення. В 2023 році ювелірний тренд отримав нове звучання і постав перед нами у трьох варіантах — з чорного оніксу, білого перламутру та кольорових каменів, таких як зелений малахіт.

• Серце
Кулони у формі серця — вічна класика, яку ми побачимо у новому сезоні в нових інтерпретаціях. Підвіски-серця прикрашають діаманти, фіаніти і кольорові камені, а самі вони мають вишукані форми і доповнюються підвісами-солітерами.
Підвіска на ланцюжок — це чудовий спосіб додати блиску й індивідуальності своєму образу, тож не гайте часу — вибирайте свою ідеальну прикрасу онлайн або в ювелірних бутиках Столичної Ювелірної Фабрики™, які працюють для вас по всій Україні: в Києві, Вінниці, Одесі, Харкові, Львові, Дніпрі, Івано-Франківську і Черкасах.





підвіска на ланцюжок

Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар