"Холостячка", "Le Маршрутка" у Закарпатті та інше: які нові проєкти показуватимуть по телевізору цієї осені

вересня 04 / 2020
"Холостячка", "Le Маршрутка" у Закарпатті та інше: які нові проєкти показуватимуть по телевізору цієї осені
На топових українських телеканалах стартував новий сезон.
«Холостячка» на СТБ – нова варіація популярного шоу
Нове для українського глядача шоу «Холостячка» – це українська адаптація відомого успішного формату The Bachelorette компанії WarnerBros. Головною героїнею стала акторка театру і кіно, зірка серіалу «Кріпосна» Ксенія Мішина. Саме за її серце боротимуться чоловіки. Телеканал СТБ переконує, що це буде одне з найбільш пам’ятних, романтичних і емоційних реаліті на українському телебаченні.



Серед претендентів на серце Ксенії Мішиної зібралися як її вірні шанувальники, так і ті, хто зовсім її не знав, але прийшов підкорити успішну і красиву дівчину. Однак усі чоловіки стверджували, що обеззброєні її гарною усмішкою та очима.

Дивіться трейлер шоу «Холостячка»
У мережі відмічають, що проєкт може стати рейтинговим аналогом популярного шоу «Холостяк», яке виходить на даному ж каналі.

«Вар’яти-шоу» та «Le Маршрутка»… у Чинадієві
Новий сезон на «Новому каналі» вже стартував. Що цікавого будуть показувати?

Показуватимуть десятий сезону шоу «Хто зверху?». Творці шоу підготували для глядачів безліч сюрпризів. Наприклад, у фіналі зірки зіграють у кращі конкурси за всі 10 сезонів.

Обіцяють цікавинки і у шоу «Супер Топ-модель по-українськи». Показ стартує із 16 жовтня. У ньому беруть участь кращі учасниці всіх сезонів «Супермоделі по-українськи» і «Топ-моделі по-українськи». Вперше за всі сезони команда реаліті не проводила кастинг учасниць – їх обирали глядачі шляхом голосування на сайті «Нового каналу». Ще одним нововведенням стало те, що всі дівчата протягом зйомок проєкту можуть користуватися мобільними телефонами.



Читайте також:
Телезірка приїхала у Закарпаття та знімає тут свою програму

Цікавим повинен бути і новий сезон «Вар’яти-шоу». Він стане останнім, у якому братиме участь Сергій Притула (він балотуватиметься на мера Києва). Водночас до шоу приєднають нові герої, їх імена поки не розголошують.

Про шоу «Le Маршрутка» інтернет-видання PMG.ua вже писало. У новому сезоні покажуть випуск, який знімали у Чинадієві.

У другому сезоні також зміниться вигляд маршрутки, на якій Леся Нікітюк подорожує Україною й відшукує цікаві місця.

Леся Нікітюк та Йосиф Бартош

– Під час наших подорожей постійно трапляються різні цікаві історії, – розповіла Леся Нікітюк. – Коли ми знімали сюжет на фермі равликів, власники подарували мені молюсків, які тепер їздять зі мною країною і сплять на моєму обличчі. Завдяки муцину, який вони виробляють, шкіра підтягується, добре зволожена і виглядає свіжою. А ось на фермі, де ми варили сир, мені подарували дуже багато справжнього, натурального, без домішок овечого сиру, який дуже корисний для організму. Про всіх цих унікальних фермерів ми розповімо в новому сезоні.

В осінньому сезоні на глядачів Нового чекає ще пару сюрпризів у ефірі....

Серіали на «2+2»
Телеканал «2+2» готує на осінній сезон декілька серіалів власного виробництва або знятих на замовлення каналу. Про це йдеться на сайті «Детектор медіа».

Одразу після карантину «2+2» зайшов у знімальний процес серіалу «Ангели» (16 серій), в серпні почались зйомки ще одного серіалу, назву якого генпродюсер не розкриває. Також заплановані дозйомки другого сезону серіалу «Брати по крові» до ефіру цієї осені, який частково зняли ще минулого року. Крім того, вже готові та вийдуть восени другий сезон серіалу «Звонар» (16 серій), прем’єру якого перенесли з весни на осінь, і серіал «Булатов» (16 серій).

Також у серпні «2+2» запустив зйомки весняних серіалів: «Опер за викликом – 5» (24 серії) і «Ментівські війни. Харків – 3» (16 серій).

Новий сезон на «1+1»
В осінньому сезоні-2020 глядачі «1+1» побачать відразу два нових шоу, а також оновлені проєкти і серіали, які виходили на телеканалі раніше.

«Танці з зірками – 4». Дивитись шоу у новому сезоні закарпатцям буде особливо цікаво. Адже тут бере участь мукачівець та лідер гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець. Перший випуск шоу, до речі, вже відбувся.



Читайте також:
"Танці з зірками 2020": відео виступу Сергія Танчинця та Яни Цибульської

«Майже колішні». «1+1» покаже нове реаліті-шоу, яке покликане допомогти розібратися в стосунках і зберегти шлюб парам, які перебувають на межі розлучення.

«Маскарад». Цієї осені відбудеться прем’єра нового зоряного розважального шоу «Маскарад», яке є адаптацією румунського формату Mysteries in the spotlight. У шоу візьмуть участь дві зіркові команди, які будуть змагатися один з одним, щоб вгадати, хто з відомих особистостей ховається під маскарадних костюмом. Уже відомо, що учасниками однієї з команд стануть ПТП і Наталя Могилевська , які змагатимуться з учасниками іншої команди – MONATIK і Владом Ямою.

Великі Вуйки. Вдома краще

Комедійний серіал «Великі Вуйки. Вдома краще». Восени на «1+1» відбудеться прем’єра другого сезону комедійного серіалу «Великі Вуйки». Продукт є власною розробкою «1+1», а над його виробництвом працює команда «1+1 Продакшн».

«Вечірній Квартал» – новий сезон. 5 вересня о 20:25 «1+1» покаже новий випуск «Вечірнього Кварталу». Вперше в гумористичному концерті відразу чотири учасниці «Жіночого Кварталу» виступлять замість однієї актриси «Вечірнього Кварталу» – Олени Кравець. Таке рішення було прийнято у зв’язку з позитивним у неї тестом на Covid-19.

Новий «Дизель Шоу» та «Козаки» на ICTV
У новому сезоні «Дизель Шоу» обіцяє ще більше комедійних номерів. Дане шоу стало найрейтинговішим і, навіть, обігнало по популярності «Вечірній квартал», в якому колись виступав нині президент України Володимир Зеленський.

Ще одним цікавим проєктом цієї осені є «Козаки. Абсолютно брехлива історія». Це комедія про козацькі пригоди, пошук скарбів та справжню дружбу.
Категорія : Різне


Залишити Коментар