Сережки як аксесуари для весільного образу: Про це мріє кожна наречена

серпня 24 / 2023


Усі наречені мріють про бездоганний зовнішній вигляд на власному одруженні. Створення весільного образу — складний і трудомісткий процес, на який йде багато часу. Багато хто розуміє, що купити гарну весільну сукню недостатньо. Не менш важливим моментом є вибір сережок, які є незамінним атрибутом. Ювелірні прикраси повинні мати гарний і стильний зовнішній вигляд, гармонійно поєднуватися з нарядом, обличчям, зачіскою.

Основні види виробів


Перед походом у магазин або відвідуванням онлайн-майданчиків важливо ознайомитися з основними видами сережок. Про деякі вироби ви, напевно, навіть не чули. Далі ми розповімо про найпопулярніші варіанти для наречених:

1. Сережки-гвоздики (пусети). Це акуратні вироби, які мають елегантний зовнішній вигляд. Вони міцно фіксуються на мочці, не звисають. Ювеліри пропонують мінімалістичні моделі, а також багаті екземпляри з розсипом дорогоцінних каменів. Золоті пусети стануть чудовим рішенням для весіль у класичному стилі.

2. Сережки-підвіски. За бажанням можна вибрати скромні тоненькі прикраси або великі масивні сережки дивовижної форми. Вироби підійдуть для урочистостей бохо, шеббі-шик, прованс.

3. Сережки геометричних форм. Це можуть бути круглі, квадратні, трикутні прикраси будь-якого розміру. До цієї категорії також відносять масивні каблучки — «конго». Ювелірні вироби доповнять весільний образ у стилі модерн, підійдуть для урочистостей з використанням геометричних форм у декорі.

4. Кафи. Особливістю цього варіанту є незвичайний спосіб кріплення на вушній раковині. Прикраси мають розкішний зовнішній вигляд, підійдуть для будь-якого образу.
Якщо ж ви хочете продемонструвати свій творчий підхід до організації весільної урочистості, зіграти весілля бохо, в стилі хіпі, то рекомендуємо звернути увагу на сережки-пензлики, прикраси з пір'ям.


Поєднання весільних прикрас і зачіски


Вибираючи сережки на весілля, не варто забувати про цілісність образу. Вподобані прикраси мають гармонійно поєднуватися із зачіскою, яка може бути такою:

1. Високі — хвости, пучки, бабетти. Зібране волосся є ідеальною основою для експериментів з ювелірними прикрасами. Можна обирати підвіски, кафи, масивні прикраси різних геометричних форм. Привернути увагу і вбити наповал допоможуть акуратні пусети з діамантами.

2. Розпущені локони. Щоб прикраси не загубилися серед шовковистих пасом, рекомендовано вибрати масивні досить великі вироби, які не залишаться непомітними.

3. Коротке волосся. Характерною особливістю універсального виду зачісок є відкриті вуха. Ідеальними варіантами стануть пусети, підвіски та кафи.

Сережки для весільної урочистості відкриють перед вами дивовижний світ прикрас, а ми в даному питанні із задоволенням допоможемо.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар