До 100 000 гривень зможуть отримати підприємці-початківці й ті, хто планує відкрити власний бізнес на Закарпатті: прийом заявок триває до 16 жовтня - Закарпатська ОВА

вересня 19 / 2023


🙌 До 100 000 гривень зможуть отримати підприємці-початківці й ті, хто планує відкрити власний бізнес на Закарпатті: прийом заявок триває до 16 жовтня.

Учасниками Конкурсу стартапів можуть стати підприємці, котрі до завершення подачі заявок будуть зареєстровані не більше 3 років, а також повнолітні, які мають намір розпочати свою справу та сплачувати податки на території нашої області.

➡️ Як зауважив Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА, перевагу будуть надавати ініціативам, котрі:
▪️реалізовуватимуть на гірських територіях (20% від загальної суми бюджету Конкурсу);
▪️подали внутрішньо переміщені особи, ветерани бойових дій 2014-2023 років та їхні родини (30% від загальної суми бюджету);

Інші ж проєкти, що відповідають умовам відбору та загальному Положенню про Конкурс стартапів, зможуть отримати 50% від загальної суми. Втілюють ініціативу в межах реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Закарпатській області на 2021-2023 роки.

💬 «Все це для того, аби підтримати бізнес на початкових етапах, дозволити працювати й розвиватися навіть в умовах воєнного стану», – наголосив Василь Іванчо.

📍Деталі конкурсу: https://www.arr.com.ua/.
Додаткові запитання до 12 жовтня 2023 року можна надсилати на пошту [email protected].
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар