Більше 100 км відновлених доріг: Голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита, особисто перевірив відновлені дороги в області

липня 11 / 2023
Більше 100 км – саме стільки дорожньої інфраструктури ми відновили на Закарпатті спільно з громадами з початку 2023 року.

Зараз роботи тривають одразу в декількох районах області. Разом із заступниками оглянули хід ремонту на окремих ділянках, поспілкувалися з працівниками та керівництвом громад, у межах яких відновлюють автошляхи.

☝🏻Цього високого показника вдалося досягти завдяки зміцненню економічного потенціалу регіону й кожної окремої ТГ. В умовах воєнного стану були прийняті ключові рішення, які забезпечили розвиток виробничої складової та збільшення частки малого й середнього бізнесу.

Ці громади отримали додаткові надходження до бюджетів і можуть забезпечити співфінансування відновлення дорожньої та іншої інфраструктури.

Дякую громадам за довіру та співпрацю. Тримаємо високий темп і якість виконання цих робіт, щоб громади відчули позитивні результати вчасно прийнятих рішень щодо економічного розвитку на місцевому рівні.








Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар