Каблучки від Укрзолото – скільки рішень! Скільки варіацій!

липня 12 / 2023

У кожного ювелірного виробу своя історія і свої секрети. Існують прикраси, про які пересічний споживач або зовсім не знає, або бачив їх тільки у книгах про королев. А існують навпаки прикраси які у всіх на слуху, які є у ювелірному арсеналі кожного, і які купують постійно як для себе, так і в якості подарунку.


Мова йде про каблучки https://ukrzoloto.ua/catalog/koltsa/. Так саме ці аксесуари, як стверджують експерти УкрЗолото, купують частіше ніж інші. Це не дивно, бо каблучка актуальна в комбінації з різними луками і доречна в будь-якій ситуації. При умові, що ви підібрали правильний фасон, дизайн і декор.

Від кількості варіацій голова обертом

Але з вибором проблем немає, бо мануфактури пропонують каблучки на всі смаки і бюджети. По перше відрізняються моделі матеріалами, які використовуються для їх виготовлення. У покупців є доступ до моделей:
- Зі срібла;
- З золота;
- З платини.

Причому у кожній групі є свої підгрупи. Так золоті каблучки відрізняються в залежності від сплаву, який використовує майстер ювелір. Придбати вийде каблучку в золоті білому, жовтому, червоному і навіть рожевому. Не менший асортимент і серед срібних варіацій. Так популярними стали моделі з:
- Позолотою;
- Чорнінням;
- Родієвим покриттям.

Крім металу відрізняються каблучки за стилем і дизайнами. Тут варіантів майже нескінченна кількість, бо майстри постійно поповнюють свої колекції новинками ще більш стильними і оригінальними. І якщо раніше каблучки носили «класично», то сучасні модники вже мають у своїх колекціях вироби, які актуально носити на кінчиках пальців або рішення, які повністю закривають палець.
І ще одна особливість, яка в рази розширює асортимент – декоративне оформлення. Тут немає жодних обмежень, адже каблучки актуальні як лаконічні в срібному чи золотому монохромі, так і декоровані камінням, прикрашені керамікою чи емальованими вставками.
Все більше матеріалів використовують ювеліри для створення своїх шедеврів і нікого вже не шокує каблучка з керамічною вставкою або з декоративним елементом із натуральної шкіри чи каучуку. Варіантів справді багато і кожен з них заслуговує на увагу.
Цей асортимент постійно збільшується, а значить кожен покупець має всі шанси підібрати для себе класний варіант. Тим більше, що і цінова політика мануфактур досить різна і демократична.


Сучасному споживачеві відкритий доступ не тільки до дуже дорогих виробів, придбання яких позиціонується радше інвестицією ніж простою покупкою, так і до моделей в середньому та навіть бюджетному сегменті. Отже купити каблучки є шанс у всіх незалежно ні від смакових уподобань, ні від фінансових обмежень І експерти UkrZoloto допоможуть зробити цей оптимально-вдалий вибір. А ще краще купити кілька каблучок у різному виконанні.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар