На Закарпатті оголосили штормове попередження

січня 15 / 2024
На Закарпатті оголосили штормове попередження

Про це поінформували в Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології.

“ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ про ускладнення погодних умов по території Закарпатської області: Протягом 17-18 січня, у зв’язку з надходженням теплої повітряної маси з півночі Африки очікується ускладнення погодних умов та короткотривале підвищення температур повітря.

17 січня очікується помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вдень на високогір’ї хуртовина. 18 січня часом сніг з переходом у дощ, місцями значні опади. Вночі та вранці: на дорогах ожеледиця, ожеледь, налипання мокрого снігу, на високогір’ї хуртовина. Очікується підвищення температур повітря на 6-8°: вночі 18 січня 1° тепла – 4° морозу, в горах місцями до 7° морозу, вдень 3-8° тепла. Вночі 17 та вдень 18 січня в горах місцями посилення вітру 15-20 м/с.

Ускладнення погодних умов 17-18 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, зв’язку, будівельної і туристично-рекреаційної галузей та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць”, – йдеться у повідомленні.
Категорія : Економика


Залишити Коментар